FANDOM


Adina Popescu is a contestant from Supraviețuitorul: Filipine.

Profile

Retrieved from protv.ro[1]

Oras:Bucuresti
Ocupatie: Student medicina
Varsta: 28
Motto: Stiu ca poti.

"Am avut o copilarie foarte frumoasa, autentic romaneasca. Am crescut cu bunicii mei intr-un sat de langa Alba Iulia. Am participat impreuna cu ei la toate activitatile lor, ma integrau fie ca era vorba de arat, semanat, plantat legume, cresterea animalelor, culesul recoltelor. Bunica m-a invatat sa gatesc si sa fac prajituri, bunicul meu m-a invatat sa culeg strugurii, sa fac vinul, sa trag cu arcul cu sageti si cu arma, mi-a facut chiar si o undita si m-a invatat sa pescuiesc. Lectiile copilariei mele cred ca au fost rabdarea si perseverenta pentru ca atat in agricultura, cat si in construirea unei case sau in practicarea unui sport este nevoie de ele pana ajungi la bucuria rezultatului final.

Sunt foarte puternica atat fizic cat si psihic, am mare incredere in mine, sunt foarte bine organizata si am o minte strategica, sunt ambitioasa, determinata si perseverenta. Rudele si prietenii spun ca sunt o fire curioasa, strategica, cu multa incredere in mine, independenta, muncitoare, dar sunt si aroganta, cinica, critic, judec, analizez prea mult."

Q&A cu ADINA:

Ce alegi intre rosu si albastru? De ce?
- Imi plac toate culorile, dar prefer o non culoare, albul.
Un film in fata televizorului sau o seara cu gasca in club? De ce?
- In functie de starea pe care o am in seara respectiva, pot sa prefer sa ies cu prietenii sau sa stau in fata televizorului, dar aleg a doua varianta doar daca am muncit mult ziua si nu prea mai am energie sa ies.
Sarmale sau fructe de mare? De ce?
- Le mananc cu placere pe amandoua, sarmalele cand merg acasa la parinti de Craciun, iar fructele de mare cand ies la cina intr-un restaurant pe o plaja, unde stiu sigur ca sunt proaspat aduse din mare si nu din congelator.
Iti faci prieteni usor sau stai retras si analizezi? De ce?
- Nu leg prietenii usor pentru ca nu leg prietenii cu oricine, trebuie sa existe compatibilitate, asa ca mai intai analizez.
Spui verde in fata ce te deranjeaza sau explici politicos?
- Iarasi, depinde de situatie, exista oameni pe care prefer sa-i evit daca ma deranjeaza si nu ma mai obosesc sa le spun. Dar daca nu vreau sa te evit si vreau sa continui o relatie cu tine, oricare ar fi aceea, o sa-ti spun ce nu-mi place si o sa ajungem la o cale de mijloc care sa satisfaca ambele parti.
Preferi munca de echipa sau sa ii directionezi incet-incet catre obiectivele tale? De ce?
- Pot sa muncesc foarte bine si in echipa, dar prefer sa muncesc singura pentru ca sunt mult mai eficienta, ma organizez mult mai bine.
Insula pustie sau munte? De ce?
- Plaja! Pentru ca nu trebuie sa urci pana la plaja :)) In afara de asta, imi place mult mai mult cum vad linia orizontului de pe o plaja, felul in care uneori pare ca se intrepatrunde cerul cu marea, o infinitate de posibilitati.
Urmezi decizia grupului sau preferi sa iei decizia pentru grup?
- Cred ca toata lumea vrea sa ia decizia intr-un grup, dar intr-un grup decizia o va lua majoritatea, iar minoritatea se va supune. Daca se intampla sa fiu in minoritate si sa trebuiasca sa ma supun deciziei grupului o sa ma supun, dar n-o sa fiu multumita si o sa incerc sa-i conving sa mergem cum vreau eu sau macar sa inteleg de ce au luat decizia respectiva, pentru ca e posibil sa fie mai buna decat a mea si sa nu-mi dau eu seama.
Faci planuri si le impartasesti sau lucrezi de unul singur pentru obiectivele tale?
- Am planuri foarte bine puse la punct pentru atingerea tuturor obiectivelor mele si le impartasesc doar daca e nevoie de asta pentru indeplinirea planului

Supraviețuitorul

Voting History

Adina's Voting History
Episode Adina's
Votes
Voted Against
Adina
2 Tubig Tribe Immune
3 Tubig Tribe Immune
4 Tubig Tribe Immune
6 Hangin Tribe Immune
8 Hangin Tribe Immune
10 Hangin Tribe Immune
11 Illegible -
13 Mircea S. -
15 Robert Mircea A., Robert
17 Robert;
Illegible
Penalty Vote (x3), Robert (x2);
-
19 Robert Andrei, Iulian, Otniela, Robert
Voted Out, Day 40
Voted For
Sole Survivor
Lucian

Post-Supraviețuitorul

Trivia

References

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.